Nog 8 nachtjes....
Ja, het is nu echt bijna zover! Nog 8 nachtjes in ons eigen heerlijke bedje slapen en vanaf dan 3 maanden lang maar afwachten waar we elke nacht terecht gaan komen.
De spanningen beginnen nu langzamerhand wel wat te komen, maar dat is niet meer dan logisch lijkt mij. We moeten beide deze week nog werken en dan hebben we gelukkig nog wat dagenvrij omdingen te regelen...naar mijn idee moeten we nog heel veel!!(valt eigenlijk best mee als ik erover nadenk)
Even voor de duidelijkheid:
We vliegen op woensdag 2 december naar Singapore, we komen daar op3 december, aan het eind van de middag, aan. De planning is om daar een paar nachten te blijven en dan met de boot of hetvliegtuigrichting Sumatra te gaan. Het vliegtuig was de 1e optie, toen hadden we bedacht om met de boot te gaan (omdat we niet van Singapore naar het plaatsje kunnen vliegen waar we heen willen), maar nu begint het erop te lijken dat we misschien toch gaan vliegen. Dan vliegen we eerst naar een andere plaats op Sumatra. Ik zal zo even kijken of er voor 5 of 6 december nog een ticket beschikbaar is....
Hoe de verdere reis eruit gaan zien? Nog niet echt een idee, in ieder geval gaan we ook naar Java, Bali, Lombok, Sulawesi en Borneo.
Het eerstvolgende bericht zal waarschijnlijk vanuit Azie zijn

Liefs Martijn en Maayke
Hey..Hey..!! :D
Nog een feestje zaterdag en dan reizen maar!
Heus niet leuk hoor voor de achterblijvers. Getvet ik mis jullie nu al!! Maar... ik heb nog 7 nachtjes om optimaal te genieten! :-)
Wat super gaaf zeg. Nog maar 7 nachtjes! Wij moeten nog 2.5 week wachten.. Ik hoop as. zaterdag tóch nog even langs te komen! Ik denk dat ik het even ga combineren.. Gezellig! Maar eerst natuurlijk de Sinterklaas party, tot dan! Succes met je laatste week werken. Veel Liefs
Wat een heerlijk vooruitzicht... Geniet nog maar even van de regen. Die zullen jullie daarna lang moeten missen. Als je die uberhaupt missen zal:-)
Tot zaterdag!
Liefs Manon
Jeeetje het komt nu wel heel dichtbij, veel plezier nog effe met de voorbereidingen ;-) en dan heerlijk genieten en veel leuke dingen beleven!!!!
doei
Zoo.... lekker hoor!! Ben erg jaloers.... vind het wel heel jammer dat we jullie dit jaar niet mogen verwelkomen met carnaval in Kielegat. Jullie moeten zelf maar even zingen die week:
ALS WE GAAAAN.....
DAN GAAN WE MET ZIJN ALLEN.....
DE KROEGEN OVERVAAAALLEN....
HIER IN ONS MOOI BREDA..!!!
Misschien om mee te nemen in jullie overweging voor wat betreft de reis naar Sumatra:
Er is vorige week een boot gezonken daarzo en ze hebben meer mensen gered dan eigenlijk op de boot zouden mogen zitten. Hoeveel er verzopen zijn is onbekend.
Succes met de voorbereidingen en jullie laatste werkdag.
Groeten,
Rob
Nog 3 nachtjes......!
Tot die tijd kom ik jullie nog zo vaak mogelijk stalken.
Dikke tut
Nog 1 nachtje!!!!!!!!!! Heerlijk, geniet ervan en ik ga jullie verhalen zeker lezen. Vergeet niet naar de Gili's te gaan tussen Bali en Lombok, is super!!! Liefs
Hey Maayke en Martijn!!
Een hele goede reis toegewenst en lekker genieten...
We reizen met jullie mee via de site :)
Hoi Maayke en Martijn,
Via deze weg wil ik jullie veel plezier wensen op jullie reis en ik zal jullie belevenissen via deze site blijven volgen.
Doe voorzichtig aan en tot volgend jaar bij CT.
Anita Elferink
net flesje, boertje, luiertje, badje enz achter de rug.
zwaar hoor papa dag. Lsc gister verloren dacht ik 1-2.
al een beetje droog daar?
nou ik lees het binnenkort wel, veel plezier.
skatties!!!
Hoest daaro? Vermaken jullie je wat? Al in de relax-modus?? Vast wel... Hier is het nog steeds koud en het wordt kouder en nog saaier en killer enzo... I don't like the winter!!!!!Grrrr... Wat dat betreft moet ik eigenlijk ook gewoon een reisje boeken...:-)
Maar uhm, wanneer komt jullie eerste verslag? Inclusief pics? Ben zeeeeeeeeeeeeeeeeer benieuwd!
In de tussentijd; geniet lekker leave martijn&maayk. ENJOY!!! Maak er een prachtige tijd van met z'n 2tjes!
Veel leafs,
ieuws
Heel veel plezier, geniet er van en doe voorzichtig.. al is dit ongetwijfeld een stuk veiliger nu Martijn mee is.. :)
Ik blijf jullie volgen!
Groetsies..